Uw gezondheid voorop

Welkom bij Apotheek Lopes Dias

Apotheek Rensing en Apotheek Lopes Dias behoren tot een familiebedrijf en worden geleid door moeder en dochter. Beide apotheken hebben daarom een nauw samenwerkingsverband.
Na het spreekuur van de huisarts kunt u meteen uw medicijnen ophalen in de apotheek. Indien u boodschappen wilt doen bij winkelcentrum Seinhorst of als u dichterbij apotheek Rensing woont, kunt u uiteraard ook daar uw geneesmiddelen ophalen. Wij brengen de medicatie dan de volgende dag naar apotheek Rensing. Wel zo gemakkelijk toch? Laat ons weten wat uw voorkeur heeft en wij zorgen ervoor dat uw medicatie op de juiste locatie voor u klaarstaat.

Team Apotheek Lopes Dias bestaat uit Eirene, Tamara, Fayola en Robin. Daarnaast werken wij nauw samen met het team van apotheek Rensing.
Wij zijn een compact en enthousiast team, waarbij kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg hoog in het vaandel staat. Wij begeleiden u graag bij uw medicijngebruik. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor al uw geneesmiddelen, zelfzorg producten en advies.
Kernwoorden zijn klantvriendelijk, persoonlijk, deskundig en korte lijntjes met andere zorgverleners.
Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kom gerust eens kennismaken. Wij staan u graag te woord.

Apotheek Lopes Dias volgt de nieuwste ontwikkelingen en maakt gebruik van een moderne Rowa robot. Deze robot ondersteunt ons bij ons werk, waardoor onze teamleden meer tijd over zullen hebben om u aan de balie te voorzien van goede uitleg en advies. In deze robot is 90% van alle medicatie opgeslagen. Zodra een geneesmiddel aan u afgeleverd moet worden, pakt de robot het juiste doosje, plakt het etiket op het doosje en brengt deze naar het uitgiftepunt. Doordat de robot dit gedeelte van het werk overneemt, zullen onze teamleden meer tijd hebben om u aan de balie te voorzien van uitleg en adviezen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

0% Kwaliteit
0 Gecertificeerde apotheken
0+ Artikelen op voorraad
<0min Wachttijd
0% Klanttevredenheid

Onze certificaten

HKZ-certificaat

Het HKZ-certificaat Apotheken is dé kwaliteitsnorm voor apotheken. Elk jaar wordt een externe audit uitgevoerd om te toetsen of we voldoen aan de kwaliteitseisen die door de overheid worden gesteld aan farmaceutisch zorg- en dienstverleners. Onze apotheek heeft dit HKZ-certificaat behaald.